Home

Achtergrond 307 x bekeken 4 reacties

Geen uitkering voor zwangere onderneemsters

De Staat hoeft niet te zorgen voor een zwangerschapsuitkering voor zelfstandig onderneemsters.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  hobbydierhouder

  Voor de WAZ betaalde je je scheel en de premie dekte bij lange na niet de kosten van een zwangerschap als dat arbeidstechnisch verkeerd uitpakte. Voor anderen geldt dat je gewoon kunt doorwerken tot een paar uur voor de bevalling en 2 dagen na de bevalling ook wel weer.
  Beter een subsidie van de staat aan onderneemsters die zwanger WILLEN worden en zodoende wat getalenteerd leven op de wereld willen zetten. Beter daaraan een mooie beloning geven dan aan reljeugd die niet wil integreren en diezelfde zwangeren beledigt, bedreigt en uitmaakt voor alles wat lelijk is (zo het een blanke/witte vrouw betreft).
  Die gasten schromen niet door een dikke buik. Respect kennen ze niet.
  Het lijkt er in dit land op dat juist diegenen die flink bijdragen aan de staatskas als vuil behandeld worden i.p.v. ze te stimuleren nog meer belastingbetalertjes op de wereld te zetten.

 • no-profile-image

  richard

  Met ANDERE WOORDEN nu het de ONDERNEMER zelf is HOOR je er bijna niemand erover?! Maar als het over de 'hard'werkende personeel gaat ,Dan SCHREEUWT de FNV weer om actie/staking want de bazin rijdt altijd een te groter auto ,is altijd op vakantie en is altijd te slecht voor haar personeel Nou FNV gaan we weer staken????????

 • no-profile-image

  van asseldonk

  Wij hebben een man/vrouw maatschap.
  Alle onkosten worden door iedereen doorberekend, behalve de agrarier die is afhankelijk. Tegen woordig is het hoofd boven water houden het belangrijkste. Een extra uitgave voor een peperdure arbeidsongeschikheids-verzekering voor de vrouw zit er niet in. Dit is niet gezond maar wel de realiteit.
  van asseldonk

 • no-profile-image

  hobbydierhouder

  Dit geldt voor alle onderneemsters dus niet alleen agrariërs etc.
  Dito arbeidsongeschiktheidsverzekering, onbetaalbaar (helft van netto inkomen!).
  Dat is een keuze.
  Ambtenaar worden of werknemer in een tak van sport met een vette CAO lost alles op. Of zorgen voor een potje 'voor 't geval dat'. Het gekke is dat zelfstandigen eigenlijk nooit ziek zijn, tenzij ze dood neervallen, want die gaan altijd door.
  Wat een verschil met ambtenaren en werknemers. Rara hoe zou dat komen?

Of registreer je om te kunnen reageren.