Home

Achtergrond 192 x bekeken 1 reactie

Geen gemanipuleerd materiaal in vlees, melk of eieren

Het toedienen van genetisch gemodificeerd veevoer leidt er niet toe dat de producten van dieren transgenen bevatten.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  Miep Bos

  EFSA; Het is een literatuur onderzoek, en zij hebben zelf geen onderzoek gedaan. Daarom vind ik dit te beperkt. Ook aan het feit, dat de originele herbicide wordt teruggevormd in de maag, wordt nooit aandacht aan besteed.
  The only human GM-feeding study ever conducted did show that genetic material can transfer to our gut bacteria. This study, published in 2004, confirmed that portions of the Roundup-tolerant gene in soybeans transferred to microorganisms within the human digestive tract. [29]

  Netherwood, et al, Assessing the survival of transgenic plant DNA in the human gastrointestinal tract, Nature Biotechnology, Vol 22 Number 2 February 2004.

  Tijdens een symposium in New Orleans heeft men bekend gemaakt, dat via gelabelde stof, meer dan 90% van de toegepaste herbicide in het spijsverteringskanaal van het vee weer teruggevormd wordt in de originele herbicide. (New Orleans 25 maart 1996.)

  Huang, M.N. and Smith, S.M. 1995b. Metabolism of [14C]-N-acetyl glufosinate in a lactating goat. AgrEvo USA Co.Pikeville, PTRL East Inc., USA. Project 502BK. Study U012A/A524. Report A54155. Unpublished.
  http://www.organicconsumers.org/articles/article_637.cfm%20

Of registreer je om te kunnen reageren.