Home

Achtergrond 178 x bekeken 1 reactie

Europa verspilt jaarlijks 20 procent water

Jaarlijks wordt in Europa 20 procent van het water verspild door inefficiënt gebruik.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  Erik van Erne

  Stichting Milieunet lanceert Toolkit Waterbesparing

  De Toolkit Waterbesparing biedt 20 pagina's vol met kant-en-klare communicatiemiddelen zoals cartoons, wist-u-datjes, tips, foto's en teksten over alles wat met water en vooral het besparen van water te maken heeft. Ideaal voor de beleidsmedewerker of de communicatiemedewerker, de milieuvoorlichter bij gemeente, provincie, ministerie, bedrijf of branchevereniging. Met de kant-en-klare communicatiemiddelen kunnen de verschillende doelgroepen op een makkelijke manier worden geïnformeerd. Ook bijzonder geschikt voor een NME centrum.
  De kant-en-klare communicatiemiddelen zijn geschikt om op veel verschillende manieren te worden gebruikt zoals voor het informeren van de inwoners in een gemeente via de gemeentepagina, website, huis-aan-huis folder of nieuwsbrief. Ook voor de interne milieuzorg biedt deze Toolkit veel. Handig voor het snel samenstellen van een digitale nieuwsbrief, het personeelsblad of het illustreren van het milieu- of waterbeleidsplan.De Toolkit Waterbesparing laat zien dat het informeren van doelgroepen op een praktische én leuke manier kan, zonder dat u er veel tijd in hoeft te steken. Bovendien ontvangt u bij aanschaf van de Toolkit Waterbesparing gratis een cd-rom met alle teksten en het complete beeldmateriaal!

  Kijk voor meer informatie op www.waterbesparingcommunicatie.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.