Home

Achtergrond 226 x bekeken 4 reacties

Danone doet overnamebod op Numico

Het Franse voedingsmiddelenconcern Danone wil het Nederlandse babyvoedingsmiddelenbedrijf Numico overnemen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Ruud van Leeuwe

  De schoorsteen is allang niet meer. Chocomel komt nu uit Friesland. Opa werkte er zijn hele leven, hij zou zich... Ach laat ook maar.
  Nutricia naar Frankrijk.
  Zoetermeer slaapt rustig verder.
  Nederland in de uitverkoop. Ten gunste van de bankrekening van een handvol aandeelhouders wordt onze trots verkwanseld.
  Wil de laatste het licht uit doen...

 • no-profile-image

  jan

  Je vraagt je wel eens af of dit nu ons nederland naar de knoppen help.Ja meschien niet op een korte temijn,maar als je nu alles verkoopt,dan ben je altijd maar afhankelijk van een buitenlander,zitten we daat op tewachten.Nutricia een begrip waar ieder een van gegeten heeft,laat zich nu zelf opeten door een paar schoften in het bestuur.Is Natricia dan geen cooperatieve verening dat met trots door boeren is op gezet,ik vraag me af of die dit wel pikken.Komop boeren kom in opstand laat die klootzakken niet winnen.Nederland in de uitverkoop waar blijf dat stukeje trots,die is er wel bij de mensen op de vloer,maar daar boven in zitten een stelletje heufters die echt overal maling aan hebben.Kort om boeren wat doen jullie hier aan,het zijn jullie zuur verdiende centjes.

 • no-profile-image

  gerard vanommerig

  dit bedoel ik nu wij hebben te kleinschalige cooperaties ,andere halen de krenten eruit en wij maar blaffen . na uiterlijk 2015 zijn de spelregels anders dan is geen plaats meer voor sentimenten

 • no-profile-image

  Ton van Boxtel

  Een Kip met gouden eieren verkopen ten gunste van de raad van bestuur en zijn de directie.Op deze manier ga je de economie van Nederland wel onderuit halen.Het gevolg dat de Fransen het voor het zeggen hebben. Draai de rollen om en doe een tegenbod op Danone.De aanval is de beste verdediging.

Of registreer je om te kunnen reageren.