Home

Achtergrond 477 x bekeken 3 reacties

Boomkweker verzamelt snoeiafval van taxus tegen kanker

De Belgische boomkwekerij Sylva verzamelt de komende maanden snoeiafval van taxus voor de verwerking tot farmaceutische producten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ivan colpaert

  gemeente Gavere doet niet mee aan aktie snoeiafval taxus.
  Waar kan ik terecht om mijn snoeiafval
  (behoorlijke heoveelheid - kwijt te raken?
  GSM : 0498/24 20 28

 • no-profile-image

  Elly

  Goede middag.
  Wij hebben een grote taxus boom verwijderd en zitten nu met een berg in stukken geknipte takken.
  Kunt U daar nog iets mee, of doe ik het naar het groen AFVAL.
  Graag een snelle reaktie. met groeten
  Elly

 • no-profile-image

  Boomkwekerij E. Kelly v.o.f.

  Goedemiddag, Ik heb op de kwekerij een partij Taxux x media Hicksii staan die als plant moeilijk te verkopen is doordat deze planten te lang dicht bijelkaar hebben gestaan. Naar ik vernonen heb dat deze soort ook geschikt is om mediceinen tegen kanker van te maken kan ik ze dus ook aan jullie aanbieden. Graag zie ik jullie reactie tegemoet. U kunt mij ook een mailtje sturen voor evetuele belangstelling, naar boomkwekerijekelly@ziggo.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.