Home

Achtergrond 5 reacties

Aanval geopend op boerende koe

Koeien die minder vaak boeren leveren een bijdrage aan de strijd tegen klimaatveranderingen. Daarom moeten deze herkauwers nieuwe soorten voeding krijgen waardoor er minder vaak oprispingen zijn en de lucht dus schoner zal zijn.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  roelof

  laten we alle onzin over het veranderen van het klimaat maar eens aan de kant zetten. ja de mensheid heeft mischien het een heel klein beetje versneld met alle kundige uitvindingen die we de afgelopen 150 jaar hebben, we zouden daar trots op moeten wezen! maar vergeet niet dat een vulkaan die uitbarst meer schadelijke gassen veroorzaakt dan dat de mensheid heeft gedaan in de laatste 100 jaar. En ze zouden eens moeten stoppen met de schuld naar de boeren te wijzen. De wereld veranderd maar dat heeft het gedaan sinds het bestaat, alleen nu heeft de mensheid zich ergens gevestigd en een leefbare omgeving voor zichzelf ontwikkeld willen we ons niet meer aanpassen en moeten we toch iets de schuld geven

 • no-profile-image

  Dijkstra

  Is een oud bericht. Die discussie hebben we hier in Nieuw Zeeland al een paar jaar geleden gehad. Niets nieuws dus

 • no-profile-image

  Freek

  Nou ja, die koeien boeren al eeuwen en doordat wij op andere manieren veel methaan de lucht in blazen moet de koe zich maar aanpassen. Misschien moet die regel toch maar eens aangepast worden... de laatste vervuiler betaald.
  Gezien de huidige strategie van ons kabinet is het waarschijnlijk ook wachten op een heffing voor iedere boer die je laat als je uit de kroeg komt!

 • no-profile-image

  Sybren

  Wat een geouwehoer, sjongejonge nog an toe zeg. Dat gezeur over klimaatverandering begint me langzaam ook de strot uit te komen en dan leggen ze de schuld ook nog bij de koeien. Ik zou wel eens willen weten wat voor gassen die milieumensen zelf wel niet uitboeren of -schijten. Zouden ze eerst op hun eigen moeten letten. Een beter milieu begint bij jezelf! Hahaa what a joke.

 • no-profile-image

  Dorien

  Oplossing de koeien in de slal en het methaan opvangen via luchtwassers op de stal. Maar ja dat is dan weer niet diervriendelijk. Zo blijven we aan de gang. Hoe moet het dan met kudens wilde dieren die net als onze koe herkouwer is en zijn voedsel opboerd om het te herkouwen. De koei heeft er niet omgevraagd dat de industrie ook methaan uitstoot met zich meebrengt. Maar zij krijgt het wel op haar bord.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.