Home

Achtergrond 2 reactieslaatste update:14 feb 2012

092039? 092040!

De nummering van de Opa-strips liep spaak doordat de lancering van de nieuwe boerderij-website op het laatste moment afgeblazen werd. Daarom is er nu een 'reserve-Opa'.

In het laatste plaatje van elke Opa-strip zet ik altijd mijn naam en het nummer van de aflevering. Eerst een 0, dan het nummer van de jaargang, dan weer een 0, en dan het nummer van het nummer van Boerderij. Deze week heeft de strip nummer 092039. Wat? 39? Het is toch Boerderij nummer 40?

Zal ik het even uitleggen?

De "fout" in de nummering is het gevolg van een vertraging in het "in de lucht gaan" van de nieuwe website Boerderij.nl. Die was gepland voor nummer 33. Speciaal daarvoor heb ik een Opa gemaakt. Op het laatste moment werd de website uitgesteld. Ik had geen tijd meer om een nieuwe Opa te maken, dus in nummer 33 stond een herplaatsing. De aflevering die er deze week in staat had ik voor vorige week gemaakt, maar toen kwam dus alsnog nummer 092033 aan de beurt.

Vorige week had ik dus eigenlijk vrij (van Opa). Die tijd heb ik maar benut om een "reserve-Opa" te maken. Voor het geval zich nog eens een calamiteit voordoet. Als alles voortaan goed gaat, krijgt u de reserve-Opa nooit te zien.

« vorige | volgende »

 

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Jan

    Ik ben bij deze al benieuwd naar de reservestrip. Leuke nieuwe weblog trouwens, goeie afwisseling met de meer vakgerelateerde weblogs. Ga zo door!

  • no-profile-image

    AtozZ

    Haha :) Kan gebeuren natuurlijk ;) Ik vind de OPA-strips altijd leuker dan je andere strips ;)

Of registreer je om te kunnen reageren.