Home

Achtergrond 174 x bekeken 1 reactie

Zeeland krijgt klimaatbos

In de provincie Zeeland komt een zogenoemd klimaatbos dat de uitstoot van kooldioxide door aardgasverbruik moet compenseren.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Dr. L.G.A. Ruyten

    Integralis PP BV heeft een nieuwe beplantingsmethode ontwikkeld voor houtige gewassen, die ten behoeve van een optimale opname van kooldioxide/fijnstof een maximum aan bladontwikkeling produceert. (Aanleg van groter plantmateiaal op de definitieve afstand, geen dunningen). Door de ontwikkeling van de bijbehorende beplantingsfilm is een verantwoorde (visuele) inschatting te krijgen van de toekomstige groeiontwikkeling en de aanleg- en onderhoudskosten. Website: www.integralispp.com
    tel 0317-318478/ 06-46444418

Of registreer je om te kunnen reageren.