Home

Achtergrond 597 x bekeken 26 reacties

Wel of geen halfnaakte kerels?

'It giet oan', oftewel: het gaat echt gebeuren. We zijn gestart met de stoereboerenkalender. De eerste foto's zijn al geschoten. De vraag is of we borsthaar moeten tonen.

Groot nieuws: we zijn gestart! De eerste stoere boeren zijn gefotografeerd voor de stoereboerenkalender . De fotoshoot ging geweldig. Mannen die normaal gesproken niet erg met hun uiterlijk bezig zijn, vroegen met een serieus gezicht wat ze aan moesten. Hun vrouwen kregen natuurlijk inspraak. ‘Die leuke bloes’, of: ‘Je hebt nog zo’n mooie riem’. Ze gaven ook goede adviezen zoals: ‘Haal je mobieltje eens uit je zak’.

Toen dat allemaal in orde was, zetten we de boer in kwestie op een mooie plek. En dan maar fotograferen. ‘Kijk eens hierheen. Doe je been eens iets naar voren. Iets meer schouder graag. Sta eens lekker ontspannen’.
Ik geef het je te doen. Het is net zoiets als een prik halen bij de dokter. Die zegt ook altijd: ontspant u zich maar even. Maar dat valt niet mee als je tegen een enorme naald aankijkt. De eerste stoere boeren deden het echter geweldig.

Het duurt nog even voor alle foto’s op de Boerderij-site staan. Ik heb mazzel want ik heb ze al wel gezien. Wat zien ze er lekker uit! Geen gedoe met hairstyling, make-up en dat soort dingen. Alles puur natuur. What you see is what you get. Overigens is er niet zo veel te zien. Een leuke kop, een ondeugende lach, dat wel. Maar geen wolken borsthaar die door ver openstaande overalls naar buiten hangen. Er komen geen halfnaakte kerels op de stoereboerenkalender. Of ben ik de verkeerde weg ingeslagen? Kortom: moet er bij een stoereboerenkalender wel of geen bloot in beeld?

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Petra

  Hey hoi, Ik vind dat de mannen er wel een beetje sexy uit moeten/mogen zien hoor!! Dat vind ik juist super! En wat betreft borsthaar.. ..nee doe maar niet. Zonder vind ik toch mooier:P!! Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen! Liefs petra

 • no-profile-image

  R. van Ginkel

  Een stoereboerenkalender met geklede kerels voegt niets toe... Je kunt dan net zo goed bladeren in het vakblad de Boerderij zelf... Een kalender moet iets extra's hebben... Leuk zijn om naar te kijken... Iets zinneprikkelends... Iets spannends... Voorkeur gaat uit naar een versie met halfnaakte kerels...

 • no-profile-image

  Petra

  Hey, hier ben ik nog een keertje. Ik bedacht me net dat de mannen hun baard niet moeten scheren gewoon een paar dagen niet scheren zodat ze mooie stoppeles hebben dat is ook heel sexy!! en houden jullie de dames op mde hoogte wanneer de kalender uitkomt? en trouwens ik zou volgend jaar (als er dan nog 1 komt) heel graag op de boerendochterkalender willen staan. Ik ben zelf een boerendochter. Groetjes petra

 • no-profile-image

  ellen

  ik vind het belachelijk dat die mannen er sexy uit moeten zien. Een boer met een stoere kop in een mooie setting is sexy genoeg. Want sexy dames...is lastig te fotograferen! Je komt al snel in het ordinaire terecht hoor. Ik heb het gezien op de kalender voor de boerendochters: Allemaal halve blote borsten en open blousjes...Als je geen fotograaf hebt die daar echt een mooi plaatje van kan schieten, krijg je al snel een heel lelijk resultaat. Dus: gewoon alleen stoere boeren met mooie kop, prikkelt de fantasie wat mij betreft genoeg!

 • no-profile-image

  Tine de Ruijter

  functioneel bloot is altijd goed, dus een beetje bloot dat iets te raden overlaat. Als ze maar geen kaalgeharste borst hebben, zoals tegenwoordig voor mannen in schijnt te zijn. Veel succes met de kalender. ik ben heel benieuwd.

 • no-profile-image

  piet

  ik houd niet van blote kerels

 • no-profile-image

  Patrick

  Leuk zo'n boerenkalender, zou wel leuk zijn als de boeren er uitdagend met hun blote borst op zouden staan en natuurlijk zonder borsthaar, dat is toch helemaal verleden tijd!

 • no-profile-image

  wilma

  doe effe normaal kunt u inplaats van blote mannen niet een kalender van trekkers doen.

 • no-profile-image

  Doo

  Een béétje (mooi) bloot hoort er toch wel bij op zo'n kalender vind ik. Al hangt dat wel van de boer af. Je moet ieders sterke punten naar voren halen. De een heeft vooral een mooie kop, de ander is met halfontblote borst (liefst met borsthaar) op zijn fraaist.

 • no-profile-image

  Pieter

  Kerels in overall is niks, een leuke blouse of tshirt komt vlotter over, een beetje bloot mag van mij wel.

 • no-profile-image

  marcel

  kei gaaf die kalender,volgend jaar eentje met blote boeren dochters!!!!

 • no-profile-image

  michel

  hebben jullie nu echt niets beters te doen?

 • no-profile-image

  Sandra

  Nou ik vind het een goed idee. Eindelijk geen discussie welke kalender aan de muur komt. Boer vindt het stoer, vrouw stiekum heel leuk...

 • no-profile-image

  angela

  hej, tuurlijk moet er wel een bietje bloot het moet er ook wel bietje SEXY uit komen te zien :P groetjes angela

 • no-profile-image

  corine

  He hallo! Ik zie ook graag een beetje bloot hoor! "gewoon" in overall zie ik alle dagen al.... Al is dat ook niet erg om naar te kijken. Wel een leuk idee trouwens, om de rollen eens om te draaien. Hebben wij ook wat om naar te kijken boven onze werkbank (de strijkplank?!?!) groetjes!

 • no-profile-image

  jaah

  Waarom mag dat wel van jouw pieter?

 • no-profile-image

  Hariet

  Waar is de link met de landbouw? Het gaat toch om manlijke boeren.Waarom moet dit bloot zijn? Het is toch geen kalender voor de Playboy.

 • no-profile-image

  Kees

  gelukkig verwacht mijn vrouw niet dat ik mijn bast kaal scheer. Wat een gezeur over borsthaar. En daarbij vind ik de eerste alinea erg denigrerend. Alsof de gemiddelde huisvrouw elke dag strak in de make-up de was strijkt of de afwas doet. Als je een opdracht niet snapt of aan kunt......

 • no-profile-image

  Corine

  TUURLIJK!!! Laat maar eens wat van die Lekkere Boeren zien!! Wil graag zien wat er onder die overallen verborgen zit..!!!

 • no-profile-image

  Bosman

  Lijkt me leuk! Wil wel eens dat het boeren imago wordt aangepakt. Er zijn heel veel leuke boeren en ik kan het weten.

 • no-profile-image

  Hendrik

  Haren op de rug, mag dat ook niet?

 • no-profile-image

  JP

  Hoi dames ik ben vandaag op de foto gegaan maar niet bloot!!! hihihi.
  Jullie moeten nog wel ff wachten!!!

 • no-profile-image

  JP

  Hoi dames ik ben vandaag op de foto gegaan maar niet bloot!!! hihihi.
  Jullie moeten nog wel ff wachten!!!

 • no-profile-image

  mb

  gewoon zo houden, geen bloot.

 • no-profile-image

  t. ten brinke

  Nou nou zeg, iets meer van jezelf laten zien mag ook wel, het is geen fotosessie voor een of ander kledingmerk!! Voorbeeld? Kijk eens naar de fotos van de sporters, beetje gewaagd maar erg discreet en super spannend!

 • no-profile-image

  yvonne

  Een beetje bloot , zoals boeren het zelf ook wel eens onbewust doen als ze aan t werk zijn ofzo , in de zomer met een blote buik op de traktor of met opgestrookte mouwen als ze aan t schoonmaken zijn in de melkstal ...zoiets daar kijken wij graag naar!!

Laad alle reacties (22)

Of registreer je om te kunnen reageren.