Home

Achtergrond 289 x bekeken 2 reacties

Vrom overweegt terugkeer van Minas

Het mineralenaangiftesysteem (Minas) keert vanaf 2010 mogelijk terug, zij het in aangepaste vorm.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  kuppen

  dat ze daar op het ministerie allemaal naar de pomp lopen. eerst alle boeren een poot uitdraaien en een hoop kopzorgen geven en dan in 2010 alles weer terug draaien. ik heb er geen goed woord voor over laat ze eens iets doen wat echt nuttig is b.v. hun neus de eerste 10 jaar gewoon leeg eten en dan zien we wel weer verder.

 • no-profile-image

  schreuder

  Met verbazing neem ik kennis van deze gedachtes. Hoe is het toch mogelijk dat vele honderden mischien wel duizenden arbeidskrachten reeds vele tientallen jaren bezig zijn met het maken van mestbeleid. Een mestbeleid dat telkens hooguit een houdbaarheid kent van 5 jaar ! Maar mijn mening ligt hier een schitterende mogelijkheid voor de Taskforse deregulering Wet- en regelgeving van het ministerie van EZ.
  Eénvoudig toepasbare regelgeving in begrijpelijke mensentaal zo moeilijk kan dat toch niet zijn.
  Aanvullend nog een oude "wijsheid". Vraag aan toekomstige zakenpartners altijd in maximaal 3 zinnen uit te leggen wat ze aan het doen zijn en waarom juist jij ( als doelgroep ) hier baat bij zult hebben !

Of registreer je om te kunnen reageren.