Home

Achtergrond 240 x bekeken

'Vliegende start' bloemenveiling Aalsmeer

De productomzet van Bloemenveiling Aalsmeer (VBA) is de eerste vijf maanden van 2007 met 3 procent gestegen.

Dat zei directievoorzitter Timo Huges op de algemene ledenvergadering van VBA die het begin van het jaar omschreef als ’een vliegende start’ al viel de omzet in mei wat tegen.

Huges onthulde tevens dat het aantal op afstand geveilde bloe­men is verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, wat betekent dat de doelstelling voor het ’Kopen op Afstand’-pro­gramma op schema ligt. Het ziek­teverzuim werd teruggebracht van 8 naar 5 procent, volgens het VBA een duidelijke trendbreuk.

De algemene ledenvergadering was met 250 mensen, of 4 procent van de leden, volgens woordvoer­der Wienese goed bezocht.
De aanwezige leden toonden zich tevreden met de jaarcijfers van 2006 en bezegelden de winst­bestemming: 2,3 miljoen euro wordt toegevoegd aan de partici­patiereserve en 3,3 miljoen wordt bijgeschreven op het algemene re­servefonds.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.