Home

Achtergrond 260 x bekeken 4 reacties

Melkprijs Campina fors omhoog

De melkprijs van Campina gaat drastisch omhoog. De zuivelcoöperatie heeft zojuist aangekondigd dat zij haar leden vanaf augustus zo’n vijf cent verhoogd.

René van Buitenen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  EX-Campina

  En als je de 0.9 zomerheffing eraf haalt stijgt de melkprijs maar met 0.5 cent.Ik denk dat ze de komma verkeerd geplaatst hebben. Campina heeft de boeren en pers misleidende informatie gegeven en met een kluitje in het riet gestuurd.

 • no-profile-image

  J Nollen

  Men is zoals gewoonlijk weer veel te positief. Zou men daadwerkelijk 5 eurocent erbij krijgen, dan kom je incl. wintertoeslag op een veel hogere prijs van 5 cent. Je moet van deze 5cent de wintertoeslag afhalen, dan kom je op de prijsverhoging in vergeleiking met het jaar daarvoor. De media doet de burger dus weer geloven dat het in de melkveehouderij weer goed gaat. Ik zou graag zien dat we van dit soort berichtgeving eens een keer verlost worden, en een eerlijk beeld geven van de werkelijke situatie. Mvrgr. J Nollen

 • no-profile-image

  De Dairy Boarder

  Als de wintermelktoeslag in augustus bij Campina al 3.6 cent bedraagt, is de stijging ipv 5 cent maar 1,4 cent....
  Klinkt ineens een stuk minder spannend!

 • no-profile-image

  van Hoof

  De media snapt nog steeds niet hoe het bij Campina werkt en daardoor krijg je zulke onzinnige en overbodige berichten.De voorschotprijs zal 4,5 ct hoger tov juni zijn agv de uitbetalingssystematiek en daar komt waarschijnlijk een half centje of iets meer bij.Dat is toch duidelijk voor elk Campinalid? De rest roept alleen maar wat de ander wil horen.

Of registreer je om te kunnen reageren.