Home

Achtergrond

LTO Glaskracht pleit voor Greenport Business School

In de vijf greenports moet de komende jaren een Greenport Business School worden opgezet.

Dit pleidooi hield voorzitter Nico van Ruiten van Glaskracht Nederland vandaag tijdens de Greenport-conferentie in Barendrecht.

De Greenport Business School is niet in letterlijke zin een school, maar een samenhangende onderwijsstrategie waarin allerlei bestaande initiatieven worden gebundeld. Daarin moet al het onderwijs, van vmbo tot WO, worden meegenomen. Doel is te komen tot een betere aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Ook moet het groene onderwijs een beter imago krijgen bij jongeren. Vooral allochtone jeugd toont nu nog nauwelijks interesse in groen onderwijs.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.