Home

Achtergrond 1 reactie

Kwaliteitsverbetering celosia-aanvoer

Celosia-aanvoerders van bloemenveiling FloraHolland gaan hun bloemen 5 centimeter korter en deels ontbladerd aanleveren om zo de kwaliteit te verbeteren.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Tonnie de Beijer

    Met het ontbladeren van 1/3 van de bladeren neemt het onderuitzakken van de takken in de emmer duidelijk toe. De bladeren die normaal gesproken de bossen wat meer bij elkaar houden zullen deze steun niet meer aan de bossen kunnen geven met als gevolg meer beweging in de bossen in de emmer. Kwaliteit van het water daar hebben we vaker gezien dat als we twee chloorpillen gebruiken we duidelijk beter en schoon water houden. Vaak werd dit voor het weekeinde al gebruikt. Hoezen, wordt er ook aan geperforeerde hoezen gedacht? Dit in combinatie met de hoes wat lager houden zou ook een vooruitgang zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.