Home

Achtergrond 177 x bekeken 3 reacties

Kromme dierrechten

De 'diervriendelijke meerderheid' in de Tweede Kamer steunt opname van dierrechten in de Grondwet, stelde initiatiefnemer GroenLinks eerder dit jaar.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Marcel Rijkers

  Helaas word er allen over de landbouw huisdieren gesproken en niet de liefe hondjes op de flat 9 hoog die van 's morgens 8 tot 's avonds 6 uur allen in die leuke flat zitten te wachten op war beweging en als de baas op vakantie gaat in de bossen aan een boom worden vastgebonden of voor bij een asiel eruit gegooid en na de vakantie als ze geluk hebben door iemand terug gehaald worden. Nee deze dieren willen absoluut niet door de hun eigenaren ( burgers ) vertegenwoordigd worden. Maar de gemiddelde agrariër die goed voor zijn dieren zorgt is een goede vertegenwoordiger van de belangen van zijn dieren!

 • no-profile-image

  ron

  zolang de rechten van mensen nog steeds geschonden worden, hoeven er geen dierrechten in de grondwet.
  laten ze zich a.u.b met belangrijker zaken bezig houden.
  ik ben het zo langzamerhand kotsmisselijk van al dat gezeur over dieren, als ik vlees wil eten, eet ik vlees en als ik roken wil dan rook ik.
  nog even en dan wordt bepaald wanneer we naar de wc mogen.
  communisme ten top zo langzamerhand.
  begrijp wel, ik ben voor een fatsoenlijke behandeling van dieren, maar je kunt ook overdrijven

 • no-profile-image

  Gerard Bultman

  Wat een gigantische onzin!! Als iedereen nu eerst eens in zijn eigen geldbuidel kijkt en er over nadenkt of hij werkelijk meer wil betalen voor een lekker product, dan kunnen we werkelijk aan de slag met het nog verder verbeteren van dierwelzijn, ik moet trouwens de eerste boer nog tegen komen die dat ook niet wil, dus het is niet van belang of het in de grondwet staat maar of volkert en marianne werkelijk meer willen betalen.

Of registreer je om te kunnen reageren.