Home

Achtergrond 1 reactie

Kabinet onderzoekt hardere aanpak dierenactivisme

Het kabinet gaat onderzoeken of het radicale dierenrechtenactivisten kan aanpakken met beperkende maatregelen, zoals een gebiedsverbod of een meldingsplicht.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  r.g.

  De voedingsbodem, mevrouw Thieme, voor deze terroristische activisten ligt mede en vooral bij uw partij en uw opstelling en uitlatingen richting de intensive veehouderij.
  Door uw uitlatingen voelen deze personen zich gesterkt en gesteund om te doen wat ze doen.
  Zelfs buitenlandse soortgenoten hebben begrepen dat men in ons land zonder al te veel problemen mensen kan terroriseren door zeer grove intimidatie, en komen dus deze kant uit.
  Het zal je -maar vooral je gezin- maar overkomen dat je onaangekondigd midden in de nacht ‘bezoek’ krijgt van deze lieden om je eigendommen te vernietigen. En, in de nabije toekomst ergere streken uithalen?
  Als U een echte volksvertegenwoordiger bent zou het u sieren dat u zich veel duidelijker afzet tegen deze praktijken en veel meer uw afkeur uitspreekt dan terloops er (toevallig) iets van zegt.
  Door uw manier van optreden voedt u deze lieden, door vaak onzinnige kamervragen te stellen met als ondertoon uw grote afkeer tegen de veehouderij. Mede daardoor zet u een trend dat moet u zich goed realiseren. Om erger te voorkomen van en door deze activisten, zou u zich er duidelijker van moeten distantiëren en stel maar eens vragen aan desbetreffende minister hoe deze personen aan te pakken!
  Moeten we wachten tot ook hier graven op het kerkhof worden geopend/vernietigd van geliefde van nabestaande die niet naar de zin van deze dieractivisten met dieren omgaan en daarom deze gruwelijke daden rechtvaardigen?
  Dat ze tot van alles in staat zijn is ondertussen wel bewezen dacht ik.

Of registreer je om te kunnen reageren.