Home

Achtergrond 187 x bekeken 3 reacties

Dierenbescherming steekt geld in bestrijdingsmiddelen

De Dierenbescherming steekt geld in dierenbestrijdingsmiddelen. Dit blijkt uit een onderzoek van Zembla, dat zondagavond wordt uitgezonden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Dorien

  Dierenbescherming, Partij van de Dieren, De achterban van Tros Radar, Wakker Dier en noem ze maar op. Ze hebben allemaal hun praatje klaar maar als het op waarheid onderzochte onderwerpen gaat trekken ze zich terug. Zo heeft marianne Thieme zich ook eens moeten terugtrekken van uitspraken van de Dierenbescherming of Wakker Dier in het programma van Tros Radar waar ze namens deze partij het woord voerde maar na de verkiezingen kon dat niet meer samen met de PvdD. Wie is er dan te geloven zeker niet deze groepen die alles maar mogen zeggen. De PvdD heeft veel geld opgesteken van de Postcodeloterij, horen zij dan ook bij de goede doelen? Dan kan de PvdA, CDA, VVD, SP enz. ook geld krijgen van de Postcodeloterij. De PvdD moet het geld dat ze voor de verkiezingen van de Postcodeloterij hebben ontvangen terug storten. Dit is misleiden voor veel deelnemers aan de postcodeloterij die er vanuit gaan dat ze de goede doelen steunen. De PvdD valt niet onder de goede doelen dit is een naar hun zeggen politieke partij dus moeten zij ook zo handelen.

 • no-profile-image

  Verony v.d.Hulst v.d.Hoff

  Het is niet te geloven dat het KWF gaat beleggen in de tabaks industrie en dan maar ppromoten dat roken zo slecht is en een grote kans voor kanker.....
  Is dan toch maar weer het "geld" dat een grote rol speelt? schaam je KWF......

 • no-profile-image

  corrie

  De partij van de dieren onderneemt nu toch zeker wel aktie,s tegen de dierenbescherming die zij zo hoog in hun vaandel mee dragen???

Of registreer je om te kunnen reageren.