Home

Achtergrond 10 reacties

CDA: Partij voor de Dieren stelt te veel Kamervragen

De Partij voor de Dieren legt met haar stortvloed aan Kamervragen een te groot beslag op het ambtenarenapparaat van LNV.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  B.G. Hoff

  Mee eens, daar heeft een partij recht op. Maar ik vind het niet echt slim. Dit is nou niet echt goed voor hun imago die ze nog aan het opbouwen zijn. Ik denk dat er heel veel mensen zijn die net als Thomas uit Veghel reageren. Zo denk ik er eigenlijk ook over. Het komt op je over als een geldverspilling.
  Maar er zijn wel meer dingen waarmee ze goed denken te doen maar juist het omgekeerde bereiken.
  Zelf geloof ik niet dat we bij de volgende verkiezingen nog last hebben van de PvvD

 • no-profile-image

  Daan

  Gelukkig maar dat er kamervragen worden gesteld over kipfilet die voor 1/3 uit toegevoegd water en varkenseiwitten bestaat en over misleidende campagnes over varkensstallen! Als er niet zoveel mis was met de manier waarop we met dieren omgaan, dan zou de PvdD niet zoveel kamervragen hoeven te stellen. Dan zou de PvdD zelfs niet eens in de Kamer hoeven te zitten...

 • no-profile-image

  Thomas

  PvdD is gewoon waardeloos en kost alleen maar belastinggeld. Geld waarvoor mensen moeten werken. PvdD heeft kennelijk weinig respect voor ons burgers!!

 • no-profile-image

  Monique Slee

  Zo zie je maar weer waar bij het CDA de prioriteiten duidelijk NIET liggen. Dierenwelzijn is bij het CDA niet belangrijk, maar dat wisten we al.

 • no-profile-image

  @ Monique Slee

  sinds wanneer is aan het aantal kamervragen af te lezen waar je je prioriteiten legt?
  Zeer domme reactie monique...

 • no-profile-image

  l.v.lierop

  Een belachelijke en geldverslindende bezigheid van de PvdD.Hel lijkt wel of een dier hoger aangeslagen wordt als de mens om ons heen.Op dat gebied is meer rendement te halen met uw inzet en brengt ons op die manier op een hoger plan.Het is beter alle energie daarin te leggen en niet in al die onnozelheden.

 • no-profile-image

  Canjels

  Elke partij moet zich onbeperkt mogen informeren. Maar er zou wel een limiet moeten zijn, voor iedereen, aan in hoeverre dit in de vorm van kamervragen kan zijn. Kamervragen zijn een populair middel omdat ze ook de publiciteit krijgen, maar kosten inderdaad veel tijd. Een partij kan ook zelf stukken opvragen, websites bezoeken, gesprekken voeren etc. Een goede balans dus.

 • no-profile-image

  H.J.Wubs

  Ik dacht dat de leden van de PvdD wel meer verstand had dan de dieren.

 • no-profile-image

  Monique Slee

  Als aanvulling op mijn 1e reactie: met CDA bedoel ik niet iedereen van het CDA, maar in dit geval Joop Atsma. Gerda Verburg doet haar best.

 • no-profile-image

  cnv

  Wat ik mij eigenlijk afvraag is: hoeveel leden van de PvdD wonen er eigenlijk daadwerkelijk op het platteland en weten wat er werkelijk speelt ? Of zijn grotendeels balkonnatuurbeheerders ?

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.