Home

Achtergrond 5 reacties

Bericht nummer 45

Een rare titel voor mijn eerste weblog? Nee hoor, want dit is echt niet mijn allereerste.

Sinds ik ben begonnen met Opa in Boerderij plaats ik af en toe berichtjes daarover op mijn eigen weblog. Bijvoorbeeld over de plaatjes van Opa die ik naast de wekelijkse strip teken, of over de ingezonden brieven die sommige afleveringen hebben opgeleverd. Voortaan ga ik dat op dit weblog doen. Binnenkort kunt u hier het eerste (of is het dan het tweede, of het zesenveertigste?) bericht hier lezen. Tot die tijd kunt u hier eerst alle oude Opa-berichten lezen.

| volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  John

  Goed zo Herman!
  Deze staat nu ook bij mijn favo's.

 • no-profile-image

  Margreet

  Hartstikke leuk Herman, ben benieuwd naar je verhalen!

 • no-profile-image

  marlies

  Opa,

  Ik vind u helemaal super:D
  ik heb een vraagje:

  er zijn ooit is van die poppegie's van u geweest, zijn die er nog?
  ik vind ze echt super stoer!

  Groetjes Marlies

 • no-profile-image

  robert

  kun je de vijf gewone albums nog kopen. en dat verhaal bij opa bij de emigranten? de verzamelalbum is ook nog ergens te halen?????

 • no-profile-image

  Wieger

  Hallo,
  Ik zou graag twee poppen willen kopen voor op de trekker. Waar kan ik deze bestellen en hoeveel kosten die?
  Groeten Wieger Bouhuis!!
  BVD!!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.