Home

Achtergrond 2 reacties

Wantrouwende vakbondsvrouwen

VERGADERBOER - Vooropgesteld: ik vind ook dat de afstand tussen boer en coöperatie veel te groot is geworden. Coöperatieve bobo's spreken niet meer de taal van boeren.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Verony v.d.Hulst v.d.Hoff

    Hoe zo hand in eigen boezem steken???? Is het niet zo dat er veel vraag naar melkproducten is, (voor u dus grondstof)Het wordt geproduceerd door dieren,en waar de melkvee houder een inkomen uit moet halen. Moeten we hier in Nederland ook naar een Max Havelaar systeem. Een Eerlijke prijs voor een zuiver produkt???? Daar streeft nu juist de DDB naar. Dus vakbonds dames jullie doen geweldig werk ga er zeker mee door. Een gepensioneerde boerin

  • no-profile-image

    Verony v.d.Hulst v.d.Hoff

    Hoe zo hand in eigen boezem steken???? Is het niet zo dat er veel vraag naar melkproducten is, (voor u dus grondstof)Het wordt geproduceerd door dieren,en waar de melkvee houder een inkomen uit moet halen. Moeten we hier in Nederland ook naar een Max Havelaar systeem. Een Eerlijke prijs voor een zuiver produkt???? Daar streeft nu juist de DDB naar. Dus vakbonds dames jullie doen geweldig werk ga er zeker mee door. Een gepensioneerde boerin

Of registreer je om te kunnen reageren.