Home

Achtergrond

Nog maar één derde Gecombineerde opgave binnen

De Dienst Regelingen (DR) van het ministerie van LNV heeft nog maar een derde van de Gecombineerde opgave- formulieren ontvangen. Ruim 25.000 formulieren zijn binnen gekomen, waarvan 6.000 via internet. De uiterste inleverdatum is 15 mei. DR verwacht uiteindelijke ruim 92.000 opgaven te ontvangen.

Een belangrijke voorwaarde bij de Gecombineerde opgave is dat deze volledig en correct moet zijn. Om hierbij te helpen zijn de openingstijden van het LNV-Loket verruimd. Het callcenter met ruim 120 medewerkers is niet meer tot 16.30, maar tot 21.30 bereikbaar. Het best is buiten de piekuren, voor 10.00 uur of na 15.00 uur te bellen.

DR adviseert boeren en tuinders de opgave digitaal te doen. Zo kunnen ze een korting wegens te laat of onjuist invullen voorkomen. Ook is bij digitale opgave de kans op uitbetaling in december het grootst.

Meer informatie Website LNV-Loket
Lees ook LNV-Loket langer open

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.