Home

Achtergrond 195 x bekeken

Nog 330 bollentelers moeten milieuregistratie opsturen

330 bollentelers hebben de jaaropgave 2006 van het gebruik van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen nog niet opgestuurd. Dat moeten ze voor 8 juni 2007 doen. Deze week krijgen ze daarvoor een oproep van het Productschap Tuinbouw (PT).

In maart heeft het PT 1.725 bollentelers gevraagd de jaaropgave 2006 milieuregistratie in te vullen. Dit wordt gebruikt om de ontwikkelingen van het gebruik van mineralen en gewasbeschermingsmiddelen in kaart te brengen. LTB Adviseurs en Accountants verwerkt de gegevens.

Controleurs van het PT zullen steekproefsgewijs controleren of de jaaropgave correct is ingevuld en of de actuele registratie van het verbruik van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen is bijgehouden.

Meer informatie Website Productschap Tuinbouw

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.