Home

Achtergrond 190 x bekeken

Nog 20 miljoen euro beschikbaar voor energiebesparing door glastuinders

Er is nog 20 miljoen euro beschikbaar voor glastuinders die investeringen willen doen om energie te besparen. Ze kunnen hiervoor nog tot en met 25 mei 2007 bij Dienst Regelingen (DR) subsidie aanvragen. De subsidie is maximaal 25 procent van de subsidiabele investeringskosten.

Tot nu toe zijn er 160 aanvragen bij DR binnen gekomen. Tot 25 mei mogen de geïnteresseerde tuinders overigens nog geen verplichtingen aangaan. Ze mogen al wel offertes aanvragen, maar deze dus nog niet ondertekenen. Ze moeten eerst wachten op een ontvangstbevestiging van DR.

Hierna hebben de tuinders nog tot 31 december de tijd om hun investeringen te realiseren. Onder andere komen een eerste en een tweede energiescherm in aanmerking voor subsidie en ook een computer om het klimaat te regelen.

Meer informatie Regeling subsidie voor energiebesparing in de glastuinbouw op LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.