Home

Achtergrond 7 reacties

Boeren protesteren tegen boeren

VERGADERBOER - Dutch Dairyman Board (DDB) protesteerde vandaag bij Friesland Foods en Campina. DDB wordt gevormd door boeren, die ontevreden zijn over de hoogte van de melkprijs. Dat is prima.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Han van Riel

  Het is eenvoudig de bestuurders de schuld te geven. Wie stemt op de ledenvergadering over "grote zaken" als buitenlandse vestigingen opzetten. Juist u als leden, wie betaalt de aanloop verliezen, U als leden en wie vangen de eventuele winsten. Het instituut CO-OP om er nieuwe lueke investeringen van te doen waarvan het belang voor u als leden nog aangetoond moet worden. Een ding is zeker de directie en het bestuur leiden een Multinational en verwachtwen een bijbehorende vergoeding. Weer wie betaalt U als lid / aandeelhouder van de CO-OP. Voor mij zijn de reacties als boven omschreven dan ook een verwijt aan de schrijvers (vermoedelijk leden / leveranciers) zelf. Zij hebben de leiding nooit terug gefloten tijdens hun reis naar de globalisering.

 • no-profile-image

  Peters

  neem een voorbeeld aan eko-holland dat zijn bestuurders met lef

 • no-profile-image

  Ard

  Ook mee eens, ook hier slechts 27 cent met 3,65 % eiwit. Wat kan ik nog verbeteren voor meer melkgeld? Dan moet het maar boeren tegen boeren: Er moet wat gebeuren!

 • no-profile-image

  Peter Verstegen

  Hallo wakker worden allemaal. Ook Rabobank heeft nu het licht gezien van wat we allemaal al lang wisten. We zijn in deze corrupte rottigheid terechtgekomen omdat de beroepsbestuurders die als neveninkomsten een boerderij hebben, allemaal de hoogste posten bekleden zowel binnen de zuivel als LTO. En maak u geen illusie, ze behartigen eerst hun eigen belang en helaas is dit strijdig met het algemeen belang. Niet voor niets is het statutair verboden om bestuurder van de NMV te zijn en tevens een zuivelbestuursfunctie te bekleden. Bij de oprichting van de NMV is dit door overloper Jan Cees Vogelaar in de statuten gezet. En breek me de bek niet open over het voormalig miljardenkapitaal van de Brabantse NCB boeren wat op slinkse wijze weggesluisd is, en waar nooit meer enig boer aanspraak op kan maken. Zolang coöperaties mee doen aan het liberalisme wat met andere woorden wil zeggen het uitmelken van de zwaksten, is de coöperatieve gedachte ver te zoeken. Pater van den Elsen heeft zich al middels 3 keer omgedraaid in zijn graf.

 • no-profile-image

  Jan

  De boeren bestuurders lopen als schoothondjes achter de directeuren van de melkfabrieken aan. Vandaag de melkgeld afrekening weer gezien op internet gemiddeld 3.62 eiwit maar toch maar een voorschot van 27 cnt.Wanneer stopt de uitbuiting ???????

 • no-profile-image

  Jan

  weer zon vuile ambtenaar in steenwijk die 4ton euro meekrijt en voor niks wil eten

 • no-profile-image

  Ruben

  ik ben het met je eens jan wij boeren zijn de slaven van de 21e eeuw geworden nog meer voor minder geld wanneer stopt de waanzin. lto loopt als een schoot hondje achter de zuivel aan belangen behartigen is er niet meer bij, want het is ons kent ons

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.