Home

Achtergrond

Steegro lanceert online quotumhandel

Quotumbemiddelaar Steegro biedt zijn diensten vanaf volgende week ook aan via internet. Het bedrijf opent woensdag een site waarop veehouders na registratie gratis quotum zonder grond te koop kunnen aanbieden.

Ook veehouders die een bod op de melk willen uitbrengen dienen zich vooraf te registreren. Indien het bod binnen de vooraf opgegeven bandbreedte past, brengt Steegro beide partijen met elkaar in contact en wordt bij een overeenkomst provisie in rekening gebracht.

Hoeveel die zal zijn maakt Steegro woensdag bekend, als Steegromarkt.nl van start gaat. De provisie zal volgens woordvoerder Leo Senden van Steegro in elk geval lager zijn dan de huidige gangbare tarieven. Volgens hem zijn veehouders meer dan ooit bereid om via internet in melkquotum te handelen. ”De markt is er rijp voor.”

Abonneer u op de gratis nieuwsbrief Landentuinbouw

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.