Home

Achtergrond 234 x bekeken 1 reactie

Rijk der fabelen onder toezicht

Het Rijk der Fabelen wordt de laatste tijd overspoeld met verhalen die niet deugen, vindt de Amerikaanse regering. Die wil dat er paal en perk wordt gesteld aan de schaamteloze vervuiling van het Rijk.

Problemen in het Rijk der Fabelen

Het Rijk der Fabelen wordt de laatste tijd overspoeld met verhalen die niet deugen, vindt de Amerikaanse regering. Die wil dat er paal en perk wordt gesteld aan de schaamteloze vervuiling van het Rijk. "Het Rijk wordt gebruikt als stortplaats van halve waarheden en grove leugens", zegt een woordvoerder van het Witte Huis.

Voortaan zal de Amerikaanse regering toezien op strikte naleving van de regels, die inderhaast zijn opgesteld door een denktank van vooraanstaande Amerikanen. Landen of regeringen die denken dat ze het Rijk kunnen blijven misbruiken, krijgen een waarschuwing. "Stopt het misbruik niet, dan zullen de Verenigde Staten niet terugdeinzen voor militair ingrijpen. Het Rijk is voor iedereen in de vrije wereld en wij staan niet toe dat schurkenstaten een loopje met onze verworvenheden nemen."

De opmerking van een Iraanse afgevaardigde dat de Amerikanen het Rijk misbruiken om andere landen hun wil op te leggen, werd door het Witte Huis verwezen naar het Rijk der Fabelen.

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    eva

    Wat een onzin, het gaat prima in het Rijk der fabelen!

Of registreer je om te kunnen reageren.