Home

Achtergrond 10 reacties

Opa Wallpapers

Heb je een saai bureaublad? Toe aan iets nieuws? Gebruik dan deze leuke wallpapers van Opa om je bureaublad een nieuw uiterlijk te geven. Klik naast het voorbeeldplaatje op de afmeting die je wilt gebruiken. Klik dan met de rechtermuisknop op het net geopende plaatje en selecteer de optie 'als bureaubladachtergrond gebruiken'.

Opa en zijn dieren

800x600 »

1024x768 »

Opa op de trekker

800x600 »

1024x768 »

Opa heeft vette pech

800x600 »

1024x768 »

Opa Stalraam

800x600 »

1024x768 »

Opa aan het eieren zoeken

800x600 »

1024x768 »

Stoere boer Opa

800x600 »

1024x768 »

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  marien

  leuk van opaaaaaaaa

 • no-profile-image

  sander

  leuk jo opa

 • no-profile-image

  gerard

  goede en grappige plaatjes OPA

 • no-profile-image

  renske kuip

  leuke en grappige plaatjes,wallpapers,sudokoe,strips,kleurplaten en weblog!!!!!!!
  doei,opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • no-profile-image

  jan

  dom opa stripjes zijn veel leuker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • no-profile-image

  martien

  leeeeukk zo die stripjes.
  groetjes aaaaaaaaan ooooopppppppppa

 • no-profile-image

  A Timmerman

  Al 10 jaar organiseren wij klas de boer op.
  Alle scholen in Haaksbergen doen mee.
  Ik ben op zoek naar posters van OPA of veehouderij of tractors. Dit om in de deelnemende scholen te verdelen.
  Groet A Timmerman

 • no-profile-image

  sumi

  hoe kan ik me op die strips abonneren?!

 • no-profile-image

  kevin

  dit zijn leuke achtergronden!!!

 • no-profile-image

  jorian kalter

  wat een mooie achtergronden,
  ik heb er zelf een op mijn laptop: opa op de trekker

  gr jorian kalter 12 jr. oud

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.