Home

Achtergrond

Online melkquotum verhandelen

Melkveehouders kunnen vanaf 18 april 2007 online melkquotum verhandelen. Die dag is de lancering van de website www.steegromarkt.nl gelanceerd. Het is een activiteit van Steegro, een bedrijf uit Emmeloord dat onder andere in melkquotum bemiddelt.

De website, die expliciet bedoeld is voor melkveehouders, moet vragers en aanbieders van melkquotum online met elkaar in contact brengen. Bezoekers kunnen er de marksituatie bekijken en zien hoeveel er gevraagd wordt voor het productierecht van melk.

Op deze manier zijn de kosten voor bemiddeling een stuk lager. Het plaatsen van en het bieden op melkquotum is helemaal gratis. Steegro brengt wel bemiddelingsprovisie in rekening als er financiële enm contractuele afhandeling van de transacties plaats vindt.

Meer informatie De website www.steegromarkt.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.