Home

Achtergrond 1 reactie

Nieuwe Herman geboren

In het Bronovo-praktijkcentrum in Den Haag is vannacht een nieuwe nakomeling van de stier Herman geboren. Eigenaren van de stier, W.A. en M. van Buuren, zijn dolblij met hun nieuwe aanwinst. "Het diertje is een modelstier", liet Van Buuren vanochtend weten.

De stier lijkt na de eerste tests kerngezond, heeft veearts Jan de Groot vanochtend laten weten. De stier wordt ingezet om nakomelingen te verwekken die de menselijke gezondheidszorg ten goede komen. De naam van de stier wordt volgende week bekendgemaakt. Vermoedelijk wordt de naam van de vader in de naam opgenomen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    annie

    Geweldig! Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat de stier de verwachte bijdrage levert aan de gezondheid van de mens.

Of registreer je om te kunnen reageren.