Home

Achtergrond

LNV-Loket langer open

Het LNV-Loket is van 1 tot en met 15 mei langer open. Boeren die vragen hebben over de Gecombineerde opgave kunnen deze twee weken tot 21.30 bellen. Voorwaarde is dat de opgave foutloos voor 15 mei wordt ingeleverd.

Ruim 80.000 boeren moeten hun Gecombineerde opgave nog indienen, 11.797 opgaven zijn al binnen. Dienst Regelingen (DR) kan na 1 mei niet meer garanderen dat tijdig wordt teruggekoppeld of de opgave volledig is.

De dienst adviseert daarom de opgave digitaal te doen. Zo kunnen boeren een korting vanwege te laat indienen voorkomen. Tevens is bij digitaal indienen de kans het grootst dat de agrariërs in december worden uitbetaald.

Op Koninginnedag, maandag 30 april, is het LNV-Loket gesloten en op vrijdag 4 mei is het Loket, in verband met de dodenherdenking, tot 19.30 bereikbaar. DR adviseert buiten de piekperiode te bellen, voor 10 uur of na 15 uur.

Meer informatie Website LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.