Home

Achtergrond 165 x bekeken

Genoeg voor vandaag

Stortvloed van nieuwe termen laat redacteuren zweten juist mensen vinden die specifieke kennis bezitten. We hebben eigenlijk onze eigen Hyves! Voor de fun en voor zakelijk. Ook de nieuwsberichten zijn anders. Je kunt nu reageren, daarop weer reactie te krijgen van collega’s, en zo een discussie op gang brengen. Je geeft je opinie over een onderwerp in de poll. Heel simpel alleen door te stemmen, of door daar ook een uitgebreidere reactie te plaatsen. Kortom: wat jij vindt en wat jou bezighoudt, is belangrijk. Daardoor maak je INBUSINESS.WEB tot een succes. Natuurlijk vind je ook veel vertrouwde content op INBUSINESS.WEB. De formulieren waarmee je IT middelen aanvraagt of kosten declareert. Informatie over alle uitgeefgroepen en de stafafdelingen. De regels en afspraken binnen Reed Business, de arbeidsvoorwaarden, de interne vacatures en toegang tot de bedrijfsapplicaties. INBUSINESS.WEB is nog niet af. Want een site, ook een intranetsite, vraagt voortdurend aandacht en ontwikkeling. Er zijn nog wensen genoeg te vervullen, en verbeteringen genoeg door te voeren. Als je daar ideeën over hebt, laat het weten!

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.