Home

Achtergrond

Bundelen kennisvouchers toegestaan

Boeren kunnen hun kennisvouchers bundelen. Dat betekent dat bedrijven die een gelijke kennisvraag hebben kunnen besluiten een activiteit die meer dan 3000 euro kost gezamenlijk te laten uitvoeren. Dat staat in het document ‘vragen en antwoorden kennisvouchers’ op de site van het LNV-Loket.

Omdat kennisinstellingen per activiteit slechts 10 vouchers mogen aannemen kunnen dus maximaal 10 vouchers gebundeld worden. In totaal zijn er 366 vouchers beschikbaar. Zijn er meer aanvragen, dan volgt er een loting die de rangschikking van de aanvragen bepaald.

Enkele andere voorbeelden van vragen die op de site staan zijn: Kan ik een deel van de beantwoording van de vraag door een andere instelling laten doen?, Wat als de kosten hoger uitvallen dan de waarde van een toegekend voucher? en Kan ik zelf ook voor kosten komen te staan?

Meer informatie De vragen en antwoorden op de site van het LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.