Home

Achtergrond 1 reactie

Vion steekt 10 miljoen in biodieselfabriek

Vion steekt 10 miljoen euro in de bouw van een biodieselfabriek en een vergistingsinstallatie in Son. In de biodieselfabriek wordt van dierlijke vetten biodiesel gemaakt.

Administrator

Eén reactie

  • aarthamstra1

    Daar gaan we weer, een biodieselfabriek een vergistingsinstallatie.
    Alle dierlijke en plataardige olie word al verwerkt in een paar fabrieken die nu al veel moeite hebben om genoeg grondstoffen te verzamelen. , net zoals voor de vergistingsinstallatie waar een groot te kort is aan afval/reststoffen.Daarom is het niet te hopen dat daar vergunning voor word af gegeven. om vervolgens met veel subsidiegeld (van de burger) de fabrieken te bouwen en te onderhouden, In Ermelo heeft men besloten het zwembad niet meer te verwarmen met biodiesel om dat het product te duur is geworden. al hoe wel ze net een prijs voor schone energie in ontvangen hebben.
    Of gaan we nu dieren mesten voor het slachtafval. op is op.

Of registreer je om te kunnen reageren.