Home

Achtergrond 255 x bekeken

Subsidieaanvraag luchtwassers indienen van 2 tot 27 april

Als aan een aantal voorwaarden is voldaan, kan een subsidie van 35% op de subsidiabele investering worden verkregen. In totaal is er € 15 miljoen beschikbaar. Bij budgetoverschrijding wordt er geloot onder de ontvangen aanvragen.

Zowel de materiaalkosten als de installatiekosten zijn subsidiabel. In bijlage 1, van de Regeling ammoniak en veehouderij staan alle luchtwassystemen die voor subsidie in aanmerking komen vermeld.

Een luchtwassysteem binnen de extensiveringsgebieden komt niet in aanmerking voor subsidie. Verder moet het bedrijf in Nederland liggen. Voor de datum van ontvangstbevestiging mogen nog geen verplichtingen worden aangegaan, wel mogen offertes en bankverklaringen geregeld worden. Na goedkering dient de investering in de luchtwasser binnen twee jaar te worden gedaan.

Meer informatie Brochure over subsidie op luchtwassers
Meer informatie Aanvraagformulier
Meer informatie Toelichting bij aanvraagformulier
Meer informatie Bankverklaring

Lees ook 15 miljoen euro voor aanschaf luchtwassers

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.