Home

Achtergrond 248 x bekeken

Online hulp bij keuze bedrijfsvoering

De website van het project Kans Agrariërs Nieuwe Start (KANS) is vanaf 7 maart 2007 online. De site moet ondersteuning bieden aan boeren en tuinders bij het maken van keuzes voor de toekomst van de ondernemer, als ook voor zijn of haar bedrijf.

Het project biedt ondersteuning bij bijvoorbeeld wijzigingen in de bedrijfsvoering of het inslaan van een van een nieuwe richting met het bedrijf. Boeren en tuinders kunnen desgewenst ook begeleiding krijgen op sociaal emotioneel gebied. De deelnemers kunnen gebruik maken van alle aanwezige kennis van de bij het project betrokken organisaties.

Aan het project werken mee: LTO Noord Projecten, LTO Noord Advies, ZLTO, Arvalis, ZOB, Telefonische Hulpdienst Agrariërs, DLV Plant, DLV Rundvee Advies, DLV Intensief Advies en Stigas. Het ministerie van LNV zorgt voor de financiering.

Volgens LTO Noord-projecten ervaren boeren en tuinders het kiezen voor heroriëntatie op de bedrijfsvoering nog altijd als een nederlaag. Het is volgens de organisatie daarom belangrijk dat ze zich nu ook thuis in alle privacy kunnen oriënteren op de mogelijkheden.

Meer informatie Website project Kans Agrariërs Nieuwe Start

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.