Home

Achtergrond 285 x bekeken 3 reacties

Monddood

Jetze Plantema is dierenarts in Hardenberg. Hij heeft een me­ning, en komt daarvoor uit. De opinie van ’Rowdy’ Plantema is er een van dik hout zaagt men planken. Dat is zijn goed recht. Als hij over de schreef gaat, wordt hij gecorrigeerd. Zo geschiedde toen hij Wakker Dier in deze krant ”een stelletje terroristen” noemde. Plantema werd veroordeeld tot rectificatie.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

 • no-profile-image

  R.W.v.d.Toren

  Houding Wakker Dier; "Bij de beesten af"

 • no-profile-image

  deborah

  Als Plantema rectificeerde conform de uitspraak van de rechter hoeft hij nergens voor te vrezen. Dit zegt de voorzitter van Wakker Dier ervan. De ontbrekende feiten: Vorig jaar oordeelde de rechter dat een groep pluimveehouders Wakker Dier onterecht crimineel noemde. Plantema noemde WD hierop ‘terroristisch’ maar ook deze term had volgens de rechter geen enkele grond.Plantema moest rectificeren, de proceskosten betalen en zich voortaan onthouden van dergelijke beschuldigingen. Plantema betaalde de proceskosten niet, rectificeerde te laat en onjuist waarmee hij welbewust een boete riskeerde, en bleef doorgaan met beschuldigingen. De rechterlijke macht werd door hem 'één grote linkse hap' genoemd en de deurwaarder die het vonnis kwam overhandigen werd geschoffeerd. Hiervan deed Plantema trots verslag in de pers. Op onze uitnodigingen tot overleg over het uitvoeren van het vonnis werd niet gereageerd en onze voorstellen tot tegemoetkoming werden onmogelijk gemaakt.We hadden helaas geen andere mogelijkheid dan naleving van de wet af te dwingen met een dwangsomprocedure. Wij hadden dit ook graag willen voorkomen. Prof.dr. R. Vonk

 • no-profile-image

  Jacques Laurs

  Ik wordt misselijk van "prof dr." Vonk z'n verhaal en de achterbakse kliek die daar achter zit. Ik ga nu de Hr. Plantema mijn diensten aan bieden en ik hoop nog vele Nederlanders met mij. Dat de rechtelijke macht één grote linkse hap is, weet ik niet maar dat veel linkse rechters in Nederland zich bij hun uitspraken laten leiden door hun politieke onderbuikgevoelens is algemeen bekend. "Prof dr." zegt "wij hadden dit ook graag willen voorkomen" en dat is de hypocrisie ten top; hij zal alles proberen om bloed aan de paal te krijgen!

Of registreer je om te kunnen reageren.