Home

Achtergrond 158 x bekeken

Zoektocht vermiste visser zonder resultaat

Voor de tweede achtereenvolgende dag zijn politie en hulpdiensten er niet in geslaagd een sinds woensdag vermiste visser te vinden in de Maasplassen bij Roermond.

Dat maakte de politie bekend. De 29-jarige man uit Wuppertal (D) verdween woensdag rond 14.00 uur in de golven, toen het rubberbootje waarin hij zat te vissen omsloeg. Sindsdien wordt de man vermist. De politie vreest dat hij verdronken is.

Dreggen en het afspeuren met sonar van de op veel plaatsen 27 meter diep gelegen bodem onder de Maasplassen leverde donderdag niets op. Vrijdagmorgen gaat de zoektocht verder. Duikers van de marine konden donderdag nog niet in actie komen, omdat eerst de positie van een lijk moet worden getraceerd.

De hoogzwangere vriendin en enkele familieleden van de man bezochten donderdag de plaats des onheils. "We hopen het stoffelijk overschot snel te vinden om de familie niet te lang in onzekerheid te houden'', zei een woordvoerster van de politie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.