Home

Achtergrond

Wind en regen verpesten wintervuurwerk

Het wintervuurwerk op het strand van Scheveningen is afgelast. De slechte weersomstandigheden waren voor de provincie Zuid-Holland aanleiding om het evenement af te lassen.

Dat liet de organisatie vandaag weten. Oud-wielrenner Michael Boogerd (35) zou het eerste vuurwerk vanmiddag ontsteken. De organisatie hoopt dat het geplande wintervuurwerk op de andere zondagen in december wel door kan gaan.

Boogerd is in Scheveningen voor de Beach Challenge, een strandrace voor mountainbikers over 46 kilometer van Scheveningen naar Noordwijk en weer terug. Ook andere bekende wielrenners als Thomas Dekker en Sebastiaan Langeveld doen mee aan de race, die ondanks de weersomstandigheden gewoon doorgaat.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.