Home

Achtergrond 309 x bekeken

Website Greenport Boskoop actief

De website van de stichting Greenport Regio Boskoop is sinds gisteren online.

Op de website staat informatie over de Greenport Regio Boskoop zoals nieuwsfeiten en beleidsdocumenten. In 2005 hebben overheid en bedrijfsleven in de regio Boskoop het Boomteeltpact gesloten en is een zestal projecten uitgevoerd gericht op het ontwikkelen van een visie voor de Greenport Regio Boskoop.

Vervolgens is er een actieagenda opgesteld met 30 projecten die uiterlijk in 2010 uitgevoerd moeten zijn. Het doel van deze projecten is om van de Greenport Regio Boskoop een innovatief cluster te maken met een sterke mondiale marktpositie. De visie en de actieagenda zijn onder leiding van de stuurgroep Greenport Regio Boskoop samengebracht in de nota 'Bomen in beeld', die eveneens op de site te vinden is.

Met de website wil de stichting de ontwikkelingen binnen de Greenport inzichtelijk maken. Zo kan men via de website ook vragen stellen over de Greenport.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.