Home

Achtergrond 473 x bekeken

Veilingen aan tafel met leden over fusie

De bloemenveilingen FloraHolland en Aalsmeer bespreken de komende weken voortgang fusie met hun leden.

De fusie staat op de agenda van de aanstaande bijeenkomsten van kring- en sectiebesturen en leden. Het streven is om in mei het concept-fusierapport gereed te hebben dat wederom wordt voorgelegd aan de veilingleden.

Bloemenveiling Aalsmeer sprak 1 februari al over de fusie tijdens een sectiebestuursvergadering. "De fusie leeft enorm in deze groep", zegt veilingvoorzitter Bernard Oosterom op de website van zijn veiling naar aanleiding van deze bijeenkomst. "Over de noodzaak van versterking van onze marktplaatsen bestaat geen verschil van mening. Die past bij de keuzes die ondernemers in onze sector maken".

De NMa heeft nog niet gereageerd op het fusievoorstel van de veilingen.

Abonneer u op de gratis nieuwsbrief Landentuinbouw

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.