Home

Achtergrond 175 x bekeken

Subsidieregeling innovatievouchers 2007 weer open

Vanaf 21 februari kunnen MKB-ondernemers weer een aanvraag indienen voor een innovatievoucher. Net als vorig jaar zijn 3.000 kleine en 3.000 grote vouchers te verdelen. Aanvragen die vóór 21 februari 00.00 uur binnenkomen zijn niet geldig.

Met een innovatievoucher kan een ondernemer of een groep ondernemers een onderzoeksvraag uitzetten bij een publieke of private kennisinstelling uit de door SenterNovem vastgestelde lijst. De kennisvraag moet toepassingsgericht zijn, zodat de MKB-ondernemer de verworven nieuwe technologie of technologische kennis kan inzetten voor de vernieuwing van zijn product, proces of dienst.

Binnen zes weken na indiening van de aanvraag, ontvangt de aanvrager bericht of zijn aanvraag is geaccepteerd. Ondernemers die een voucher hebben gekregen moeten die uiterlijk één jaar na uitgifte door de ingeschakelde kennisinstelling bij SenterNovem voor uitbetaling ingeleverd hebben. De regeling loopt formeel tot 14 december 2007. Maar indien de vouchers eerder op zijn sluit de regeling eerder. In 2006 was de ervaring dat er het hele jaar door voldoende vouchers beschikbaar waren.

Meer informatie Wijzigingen op de regeling t.o.v. 2006
Meer informatie Site van SenterNovem

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.