Home

Achtergrond 350 x bekeken

Straks ook Polenhotel in Zeeland

Na de eerste vestiging in het Westland, die half augustus werd geopend, is uitzendbureau Groenflex nu op zoek naar een locatie in Zeeland om een hotel voor Polen te beginnen.

Dat meldt de PZC. Nu zwerven Poolse uitzendkrachten vaak over heel Zeeland, zo merkt eigenaar Pascal van den Broeke "Hoe vaak gebeurt het niet in Zeeland dat Poolse werknemers slapen in een oude caravan op het terrein van de fruitteler?", aldus Van den Broeke.

Er wordt naar een locatie gezocht in Zuid-Beveland. Waar het hotel precies komt, is nog niet bekend. Van den Broeke: "We zoeken iets in de gemeente Goes en Borsele. Nieuwbouw of de verbouw van een bestaande locatie, dat weten we nog niet."

De zustervestiging in het Westland verbouwde medio dit jaar een oud kantoorpand in Wateringen om tot 'Polenhotel'. Van den Broeke: "In het begin waren omwonenden sceptisch. Maar nu is iedereen heel positief."

Bekijk een fotoreportage van het Polenhotel in het Westland

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.