Home

Achtergrond

PT bundelt acties supermarkten

Het Productschap Tuinbouw (PT) gaat wekelijks de landelijke aanbiedingen van verse groente en fruit in kaart brengen.

Alle aanbiedingen van de diverse supermarkten worden in eerste instantie van winkelwebsites gehaald en op de eigen website samengebracht. Zo kunnen telers en handelaren in verse groente en fruit op maandagmiddag een document inzien, waarin alle prijsaanbiedingen die in de desbetreffende week worden gehouden zijn uitgewerkt.

Deze bundeling van informatie over aanbieding is volgens een woordvoeder van het PT een uitvloeisel van een project dat in 2006 op verzoek van handelsbedrijven is opgezet. Toen werd het verzoek gedaan om de prijsaanbiedingen van de kleine twintig supermarkten op een rijtje te zetten.

Clement Mol

Of registreer je om te kunnen reageren.