Home

Achtergrond

Over twee jaar weer Tuinbouw Vakbeurs Venlo

Volgens beursorganisator Expo Management is de van 12 tot en met 14 december gehouden Tuinbouw Vakbeurs Venlo succesvol verlopen.

Tellingen van de bezoekersaantallen waren vandaag nog niet rond, maar de indruk is dat er ongeveer evenveel bezoekers waren als tijdens de vorige beurseditie, in 2005. Het staat daardoor al vast dat in 2009 weer een tuinbouwvakbeurs op het ZON Freshpark wordt gehouden.

Tijdens de beurs werd een aantal noviteiten getoond, vooral op het gebied van de groententeelt, en kreeg Aspergecentrum Aceera de Greenport Venlo Award. Daarnaast waren er nominaties voor onder meer de Tuinbouwvraagbaak van LTO Groeiservice/Interpolis en de Airocide luchtreiniger van Geerlofs.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.