Home

Achtergrond

Nieuwe opzet Boskoop Season Fairs in 2008

De Boskoop Season Fairs krijgen in 2008 een vernieuwde opzet. Vanaf volgend jaar organiseert FloraHolland Boskoop de orderbeurzen samen met Stichting Vakbeurs.

De beurzen worden uitgebreid met een kwekers- en noviteitenplein. FloraHolland Boskoop bv en Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij zullen in 2008 samen een nieuwe reeks Boskoop Season Fairs organiseren. Voorafgaand aan ieder seizoen wordt er een beurs georganiseerd.

De opzet van elke beurs is gebaseerd op drie onderdelen: een orderplein, een kwekersplein en een noviteitenplein. Op het orderplein wordt een breed scala aan boomkwekerijproducten van het betreffende seizoen gepresenteerd. Tijdens de beurs kan er gebruik gemaakt worden van scanners. De producten worden hier volgens het 'kijk, vergelijk en bestel gelijk-principe getoond.

Deelname aan het kwekersplein is voor elke professionele aanbieder mogelijk. Op relatief eenvoudige wijze kan vanuit de stands rechtstreeks zaken worden gedaan en/of ondersteuning worden geboden aan het orderplein.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.