Home

Achtergrond 225 x bekeken

Nederlanders laat maar massaal op stap

Nederlanders hebben Tweede Kerstdag massaal de woonboulevards en pretparken bezocht.

Wel kwam het bezoek pas laat op gang, zo blijkt uit een rondgang langs een aantal grote parken en boulevards.

Woonwarenhuis Ikea en woonboulevards als Villa Arena en het Alexadrium zagen volgens de eerste schattingen meer bezoekers dan vorig jaar. Volgens een woordvoerder van Ikea bezochten 80.000 mensen een van de elf vestigingen die open waren.

In de Winterefteling was het dit jaar "gezellig druk''. Het was zeker niet zo druk als vorig jaar, toen de Efteling in de loop van de middag de deuren moest sluiten wegens een te grote toeloop. In Diergaarde Blijdorp en het dolfinarium Harderwijk was het boven verwachting druk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.