Home

Achtergrond 154 x bekeken

Looneis CNV 3,5 procent

Vakcentrale CNV eist komend jaar bij de cao-onderhandelingen in de meeste gevallen 3,5 procent meer loon.

In uitzonderingsgevallen zal de eis lager uitvallen, zo heeft een woordvoerder vandaag laten weten. In september presenteerde het CNV een looneis van tussen de 2 en de 3,5 procent, afhankelijk van de omstandigheden in diverse sectoren. De leden moesten zich daar nog over uitspreken. De Bedrijvenbond liet toen al weten op 3,5 procent te gaan zitten.

Inmiddels is de ledenraadpleging afgerond. Volgens de woordvoerder heeft de vakcentrale de eis "feitelijk niet bijgesteld''. "De 3,5 procent is een indicatie. Er zijn verschillen mogelijk.'' De FNV eist ook 3,5 procent, zo werd al eerder bekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.