Home

Achtergrond 174 x bekeken

LNV verstrekt in 2008 109 miljoen euro subsidie

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit verstrekt in 2008 in totaal 109 miljoen euro subsidie via Dienst Regelingen.

Voor de landbouw is 70 miljoen beschikbaar, de visserij 27 miljoen en natuur 2,7 miljoen.

Voor innovatieprojecten is in totaal 10 miljoen euro beschikbaar. Voor marktinnovaties van energie-innovaties is 27 miljoen. De jonge boeren kunnen bijna 8 miljoen verdelen. Grote bedragen gaan verder naar luchtwassystemen (8 miljoen), dierenwelzijn (1,1 miljoen), energiebesparing (5,5 miljoen).

Aaanvragers mogen pas met hun activiteiten beginnen als zij de beslissingen hebben ontvangen waarin staat dat zij de subsidie ook krijgen. Vorig jaar mochten zij al starten na de ontvangstbevestiging.

Of registreer je om te kunnen reageren.