Home

Achtergrond

Is hij de 'Messcherpste'?

Dierenarts Plantema grote kanshebber Messcherp '07.

Meatandmeal.nl organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing Messcherp Gezegd. Iedere bezoeker van deze site kan stemmen op door de redactie genomineerde opmerkelijke uitspraken in de rubriek Messcherp in vakblad Meat&Meal.

Dierenarts Rowdy Plantema gooit hoge ogen voor de titel Messcherp Gezegd 2007 met zijn uitspraak: 'Hij is ook de man die samen met Volkert van der Graaf tachtig boeren naar de kloten heeft geholpen.’ (over Sjoerd van der Wouw van Wakker Dier in het juninummer van Meat & Meal).

Stemmen kan tot 17 december door op de link achter de uitspraak te klikken.

De uitslag wordt bekendgemaakt op 20 december in de Meat & Meal Nieuwsbrief. De nieuwsbrief krijgt u automatisch toegezonden wanneer u meedoet.

De winnaar krijgt zijn uitspraak ingelijst aangeboden.

Onder de inzenders worden prijzen verloot.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.