Home

Achtergrond

Interpolis onder vuur bollentelers

Verzekeringsbedrijf Interpolis ligt onder zwaar vuur van een groep Noord-Hollandse bollentelers.

Dit bevestigt een woordvoerder van het bedrijf. De telers verwijten Interpolis het structureel benadelen van verzekerden en het werken met taxateurs die optreden voor zowel de rechtsbijstandverzekering als voor Interpolis zelf.

Daarbij is voor telers ook de reputatie in het geding van de Nederlandse Vereniging van Agrarische Experts (NVAE). Het secretariaat hiervan is momenteel ook ondergebracht bij een van de bestreden taxateurs.

Interpolis weerspreekt beweringen van bollentelers als zou de NVAE pro-Interpolis zijn. "Het is een onafhankelijke vereniging, maar wel zijn veel taxateurs die voor ons werken lid van de vereniging," zegt een woordvoerder.

Of registreer je om te kunnen reageren.